• Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten.
  • Liefhebbers halen hun hart op aan geurige Italiaanse koffie .
Voor ieder wat wils

Heerlijk lunchen in Antwerpen

Energie tanken met een voedzame lunch, daarvoor moet u bij Tramezzini zijn. Of u nu op uitstap bent in Antwerpen of een pauze neemt op het werk: lunchen bij ons in Antwerpen beperkt zich niet tot belegde broodjes. Ook liefhebbers van huisbereide soep, slaatjes of spaghetti bolognaise zijn hier aan het juiste adres. Ontdek daarnaast de speciale weeklunch op onze Facebookpagina!

Kies voor een lunch à la carte of onze weeklunch

Onze menukaart vervult alle lunchbehoeften. Gaat uw voorkeur uit naar een snelle hap, zoals een broodje, of een warme maaltijd, zoals spaghetti? Waar u ook zin in heeft: u kunt uw vers bereide middagmaal onderweg of ter plaatse nuttigen. Prefereert u de laatste optie, dan kan u tot rust komen in ons moderne en gezellige interieur.

Wilt u verrast worden met een speciale lunch? Dan verblijden we u met onze wekelijks veranderende weeklunch. U kunt ook een extra gang aan uw lunch breien met één van onze verfrissende smoothies of een dessert van het huis! Daarnaast proberen we onze menukaart spannend te houden. Wij trachten onze gerechten daarom te allen tijde te verbeteren en vernieuwen om u en uw smaakpapillen nog beter van dienst te zijn.

Op zoek naar een lunchplaats die niet te kampen heeft met een beperkt lunchaanbod? Dan zit u uitstekend bij Tramezzini. Kom daarom eens langs om heerlijk te lunchen, of bel ons wanneer we moeten leveren in Antwerpen.

Contacteer ons!
03 500 98 63