• Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten.
  • Liefhebbers halen hun hart op aan geurige Italiaanse koffie .
Gratis vanaf 20 euro

Broodjes leveren in Antwerpen

Kunt u uw werk of woning niet verlaten voor een lunch? Laat Tramezzini uw broodjes leveren in Antwerpen! Bij bestellingen die 20 euro overschrijden kost de levering u niets. Natuurlijk leveren we ook onze andere gerechten en ons luxeassortiment van broodjes in Antwerpen-Zuid en Antwerpen-Centrum. Bel ons nu met uw bestelling!

Bestellen in één twee drie

Wat moet u doen om onze gerechten en broodjes te laten leveren? U hoeft ons enkel te bellen, uw bestelling door te geven en wij leveren alles voor de middag. Daarom is het belangrijk om daags voordien of voor 10 uur ’s ochtends uw bestelling te plaatsen. Bestelt u voor meer dan 20 euro? Dan zijn er geen extra leverkosten!

Ons luxeassortiment van broodjes is uitermate geschikt voor leveringen. U belt ons met de samenstelling van uw luxeassortiment en wij brengen alles tijdig ter plaatse. Zo verliest u geen tijd aan het halen van broodjes voor uw vergadering, receptie of ander evenement. Deze service is niet exclusief voor bedrijven. Ook particulieren profiteren van onze speciale formule met twee piccolo’s per persoon voor drie euro per stuk.

Geraakt u niet tot in onze zaak in Antwerpen? Bel ons dan met uw bestelling. Eén van onze medewerkers levert alles met een glimlach tot bij u! De betaling gebeurt contant, maar bedrijven kunnen ook met factuur betalen.

Contacteer ons!
03 500 98 63