• Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten.
  • Liefhebbers halen hun hart op aan geurige Italiaanse koffie .
Smullen van (speciale) broodjes en panini’s

Rijkelijk belegde broodjes

Het gevarieerde aanbod van Tramezzini komt ook tot uiting in onze belegde broodjes: naast klassiekers met americain of tonijnsalade verwennen we u met enkele speciale belegde broodjes. In Antwerpen hebben we speciaal voor bedrijven dan weer een luxe assortiment van broodjes in petto. Laat alles leveren of eet hier ter plaatse in een aangename setting!

Lekker én genoeg

Kwaliteit is voor ons van groot belang. Daarom gebruiken we enkel dagverse ingrediënten voor onze broodjes. Dat betekent niet dat we de kwantiteit uit het oog verliezen. Wij zullen dan ook niet kijken op een tomaat of stukje kaas meer of minder. Onze goed gevulde broodjes zullen uw honger zeker stillen!

Mag het wat meer zijn? Dan verblijden we u met nieuwe en veranderende broodjes van de week, die we op onze Facebookpagina aankondigen. Daarnaast zijn er onze speciale broodjes, waaronder de smos kip Marrakech of de sandwino symforosa. Geloof ons, ze smaken even goed als ze klinken. Meer trek in een warme hap? Probeer dan één van onze negen panini’s.

Ons luxeassortiment van broodjes

Bedrijven verliezen we niet uit het oog met ons luxeassortiment van belegde broodjes in Antwerpen en omstreken. Deze formule bestaat uit twee piccolo’s per persoon voor drie euro per stuk, geleverd op kantoor. U bepaalt de samenstelling en daarvoor mag u zelfs het beleg van onze speciale broodjes kiezen! Zo starten alle meetings en recepties met een positieve noot. Natuurlijk leveren we ons luxeassortiment ook voor particulieren.

Tramezzini in Antwerpen hamert op een vlotte bediening en levering, zodat u nooit goddeloos lang wacht op uw broodjes. Breng daarom eens een bezoekje aan onze zaak of bel ons om uw bestelling door te geven. Onze werknemers helpen u steeds met plezier verder. Wij raden wel aan om uw bestellingen een dag op voorhand of voor 10 uur ’s ochtends door te geven. Wij leveren namelijk altijd voor 12 uur ’s middags.

Vraag ook naar onze spaarkaart voor belegde broodjes. Trouwe klanten krijgen dan om de zoveel bezoeken een gratis broodje!

 

Contacteer ons!
03 500 98 63